Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
archieeluq

Pa Den Tiden Var Den Stanken Det Verste Jeg Kunne Ha Forestilt Meg.

Hilde eide meg

 

Den forste tiden gikk veldig greit, ble litt venn med noen jenter jeg sa for meg skulle bli gode venninner. Og Hilde ler  -" Jo, men det er det som gjor det sa kult!" Hun pratet ikke sa mye med meg men hun var i hvert fall hyggelig.

 

Dette "helvete" jeg skal fortelle om startet  etter at  jeg og pappa flyttet nar avdelingen hans ble lagt ned og jeg matte bytte skole.Jeg gjorde som jeg hadde fatt beskjed om a gikk ned pa alle fire a kysset skoene hennes ti ganger hver mens hun lo hanlig over meg. Ekkel as." mens hun lo. De fleste behandlet meg som vanlig, det var ikke for i lille-fri jeg sa Hilde igjen.

 

Jeg var oppriktig kvalm na. Pa den tiden var den stanken det verste jeg kunne ha forestilt meg.

     

KAPITEL TRE

HILDE BESTEMMER: 

 

Nar jeg gikk mot senteret den dagen var jeg kvalm, redd og sint. Mens jeg kysser horer man Jenny si  -" var det ikke hun som hatet fotter?"

 

Jeg tittet forvirret rundt meg etter noe a vaske de ekle fottene hennes med, for hun skrek:

-" Med tunga og munnen din da selvfolgelig din dumme bikkje!"

Svart fantasi


Du far din tredje orgasme.For du har lyst. Du er hjelpeslos. Jeg lar drapene falle fra en isbit, i
pannen, deretter leppene, halsen, brystene magen, navlen. Jeg tar en stor slurk av champagne glasset mitt, beholder det i
munnen.

Jeg veter den ene fingren i "det aller helligste" og forer
den sakte og forsiktig inn i anus. Du er
helt i min makt.

Jeg kjente beroringen under bordet, det samme bordet vi sitter ved hver dag under morgenmote, lunsj, samarbeidsmoter og personalmoter.

Vi sa ikke et ord til hverandre pa turen.Slik satt vi lenge, kjente tungen hennes, sa leken sa virkelig. Jeg presset meg tilbake mot henne og tiden sto stille, hun virket uberort og berort pa samme tid....... Etter alle talene og julesangene skulle det danses, noen hadde allerede blitt litt for beruset, men stemningen var bare god. Hadde hun forstatt, gikk det an a se det? Jeg som hele livet har kjempet mot disse folelsene, en evig kamp....... jeg har ikke tall pa hvor mange menn jeg har vart sammen med bare for a doyve smerten og lengselen etter en kvinne....

En handyman, del 3

Jeg blir sovnig av den varme maten og all vinen. Jeg konsentrerer meg om a slappe av. Inn skal det. Den fikk han beholde. Begynnelsen pa resten av mitt fantastiske liv med Kim, min store kjarlighet. Eller en plass som ligner veldig. Og han kan sa fa meg i alle hull nar det matte vare. Det hender jeg drar pa rypejakt. Men tro ikke at det finnes en desperat polakk som ville tatt seg like lite betalt.

Kjokkenhjelpen

Jeg hadde sikkert blamerker etter fingrene hans, men det ga jeg blaffen i, for dette var noe av det beste jeg hadde opplevd.Snille Arne.
"Ta meg," gispet jeg.
Han hadde ikke hort at jeg kom inn. Men den storste overraskelsen var nok meg selv. Bevegelsene med hoyrehanda sa adskillig mer obskjone ut enn de egentlig var. Sto han der og runket?
Jeg kastet hodet bakover med et halvkvalt stonn, kjente forkleet ligge over rumpa mi og halve ryggen. Det kjentes ut som en evighet siden.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl